ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης στη Λάρισα

Συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης στη Λάρισα

Τέσσερα άτομα ηλικίας 16-17χρονών συνελήφθησαν από τις Αρχές, φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι σε υπόθεση ομαδικού βιασμού έπειτα από σχετική καταγγελία 19χρονης κοπέλας

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης στην Αστυνομία, πέντε άτομα φέρεται να τη βίασαν στον Τύρναβο το Σάββατο το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έπειτα από την καταγγελία οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και στη συνέχεια στη σύλληψη των τριών ανηλίκων κι ενός ακόμη ανήλικου για συνέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα, στον Εισαγγελέα Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.