ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύρος: Της άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό και στην συνέχεια την εκβίαζαν με «ροζ» υλικό

Ο δράστης κατάφερε να βάλει στο χέρι οπτικό υλικό από προσωπικές της στιγμές

Σύρος: Της άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό και στην συνέχεια την εκβίαζαν με «ροζ» υλικό

Εφιάλτης έγιναν οι συνομιλίες στο Facebook για μια 34χρονη γυναίκα στη Σύρο, που είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αδειάζει, και στην συνέχεια έγινε στόχος εκβίασης από τον δράστη, ο οποίος κατάφερε να βάλει στο χέρι οπτικό υλικό από προσωπικές της στιγμές.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στην Ασφάλεια Ερμούπολης, συνομιλούσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με έναν άνδρα, του οποίου το προφίλ αποδείχθηκε ψεύτικο, αλλά ως τότε είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να αποσπάσει τους κωδικούς e-banking της, με αποτέλεσμα να μεταφέρει σε δικό του λογαριασμό το ποσό των 7.500 ευρώ.

Όμως, στη συνέχεια άρχισε να την εκβιάζει ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο που είχε αποσπάσει, αν δεν του έδινε και άλλα χρήματα. Μάλιστα, για να την πείσει έστειλε το υλικό σε φιλικό της πρόσωπο, ενώ έφτασε στο σημείο να απειλεί ότι θα την σκοτώσει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του εκβιαστή από τα ψηφιακά του ίχνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.