ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ταυτόχρονες επιχειρήσεις του ΛΣ σε Καλαμάτα και Μονεμβασία για τη μεταφορά 105 νέων αλλοδαπών μουσουλμάνων εποίκων

Οι αλλοδαποί έφτασαν με ιστιοφόρα

Ταυτόχρονες επιχειρήσεις του ΛΣ σε  Καλαμάτα και Μονεμβασία για τη μεταφορά 105 νέων αλλοδαπών  μουσουλμάνων εποίκων

Ακόμη 36 νέοι έποικοι  μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα από σκάφη του λιμενικού το πρωί της Παρασκευής.

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι από διάφορες χώρες της Ασίας επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος σε διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Νεάπολης Βοιών. Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό σκάφος του λιμενικού, προκειμένου να παραλάβει και να τους μεταφέρει στον  πλησιέστερο λιμένα.

Όλοι οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε Κέντρο Υποδοχής Αλλοδαπών του δήμου Μονεμβασιάς. Από εκεί θα καταγραφούν με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδιοι και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην Αττική  για μόνιμη εγκατάσταση.

Είχε προηγηθεί η άφιξη 69 μουσουλμάνων εποίκων οι όποιοι είχαν  μεταφερθεί από σκάφος του λιμενικού στο λιμένα  της Καλαμάτας, οι οποίοι  περισυνελέγησαν εχθές το απόγευμα από φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

Υπενθυμίζεται πως σε καταγεγραμμένες μόνο περιπτώσεις από τοις 26 Ιουλίου έχουν αποβιβαστεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου 490 μουσουλμάνοι έποικοι. Με τις νέες αφίξεις ο αριθμός τους φτάνει τους 595, από τις 26 Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.