ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θ.Κατερινόπουλος για υπόθεση Πάτρας: «Η Ρούλα κάτι ξέρει και κρατάει τον Μάνο Δασκαλάκη»

«Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς θα πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές»

Θ.Κατερινόπουλος για υπόθεση Πάτρας: «Η Ρούλα κάτι ξέρει και κρατάει τον Μάνο Δασκαλάκη»

Ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ του Σαββάτου, για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχών ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από τις Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.