ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Κατερινόπουλος: «Η Ρ.Πισπιρίγκου προσπαθεί να κτίσει άλλοθι – Να βγει και να πει την αλήθεια»

Νέες δηλώσεις του Θ.Κατερινόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

Θ.Κατερινόπουλος: «Η Ρ.Πισπιρίγκου προσπαθεί να κτίσει άλλοθι – Να βγει και να πει την αλήθεια»

Στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα αναφέρθηκε εκ νέου ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος και προσπάθησε να εξηγήσει τις κινήσεις που κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί αυτό το διάστημα να χτίσει άλλοθι και να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. «Πετυχαίνει τα αντίθετα αποτελέσματα και με αυτά που βλέπουμε θα τρελαθούμε τελείως» λέει χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας. «Καλά θα κάνει να βγει και να πει την αλήθεια όπως και ο Μάνος Δασκαλάκης, γιατί και αυτός δεν μας τα λέει καλά. Άλλα είπε στην αρχή, άλλα στη συνέχεια και τώρα έχει εξαφανιστεί. Προφανώς και αυτό είναι μια τακτική.»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Καταρχήν αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και τώρα ζητάει να συνεχιστούν. Μετά έλεγε ότι δεν υπάρχει κεταμίνη και τώρα θέλει να αποδείξει ότι δεν έδωσε εκείνη την κεταμίνη. Αμφισβητούσε και την ποσότητα και τώρα επικεντρώνεται στο ποιος την χορήγησε στην Τζωρτζίνα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε ότι είναι καλό να «ακούγονται» οι γονείς των παιδιών, καθώς όσο περισσότερο μιλάνε, τόσο πιο πιθανό είναι να φανεί η αλήθεια: «Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών. Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.