ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θανατηφόρο τροχαίο στα Βριλήσσια: «Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φοράει ζώνη» λέει ο πατέρας του 18χρονου 

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω πώς πήρε το αυτοκίνητο»

Θανατηφόρο τροχαίο στα Βριλήσσια: «Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φοράει ζώνη» λέει ο πατέρας του 18χρονου 

Ο πατέρας του 18χρονου Γιάννη, που άφησε την τελευταία του πνοή στο τροχαίο που σημειώθηκε στα Βριλήσσια δήλωσε ότι «4:30 η ώρα η κοπέλα (σ.σ. η 17χρονη Παναγιώτα που επίσης έχασε της ζωή της στο τροχαίο) έστειλε μήνυμα ότι “τρώμε κάτι που παραγγείλαμε και ερχόμαστε».

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω πώς πήρε το αυτοκίνητο. Ήταν παιδί που πάντα έμπαινε σαν συνοδηγός και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φορέσει ζώνη» συμπλήρωσε για τον αδικοχαμένο 18χρονο ο πατέρας του μιλώντας στον Alpha.

Ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Βριλήσσια

Σύμφωνα με το MEGA, ο 18χρονος είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του μια εβδομάδα πριν να αφήσει την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το MEGA μετέδωσε, μάλιστα, και πλάνα τόσο από το διαλυμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι όσο και από τα πρώτα λεπτά μετά την επιχείρηση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.