Θανατηφόρο τροχαίο στη Μονεμβασιά – Γιος θύματος: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο» (βίντεο)

Το δεύτερο θύμα είναι ο 77χρονος τραγουδιστής Αναστάσιος Σαρμπάνης - Πώς έγινε το τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μονεμβασιά – Γιος θύματος: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο» (βίντεο)

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν οδηγός αγροτικού οχήματος, παρέσυρε για πολλά μέτρα και τελικά σκότωσε δύο ηλικιωμένους.

Ο γιος ενός εκ των θυμάτων λέει:

«Έγινε το μοιραίο, ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο εντελώς βασανιστικά άδικα. Τους χτύπησε από πίσω, ένας παλαβός, αχαρακτήριστος. Τι να σας πω; Το θέμα είναι ότι το κακό έγινε, αυτό είναι το άσχημο. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είχε συμβει μεταξύ τους. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει.

Δεν ήμουν μαζί τους να ξέρω λεπτομέρειες, εγώ είδα τον πατέρα μου στον δρόμο.

Εγώ δουλεύω διανομέας στην περιοχή σε σουβλάκια και το είδα το περιστατικό μπροστά μου. Πριν από πέντε λεπτά ήταν μπροστά μου ο πατέρας μου και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν ο οδηγός της μηχανής. Αφού τον πάτησε τον παρέσυρε σχεδόν 300μετρα και μετά παρέσυρε και τον άλλον τυπο», είπε μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ, το δεύτερο θύμα από το σοκαριστικό τροχαίο είναι ο 77χρονος τραγουδιστής Αναστάσιος Σαρμπάνης, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Μάλιστα είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια το Μαΐο του 2017 τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ».

Πώς έγινε το τροχαίο

O 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μπροστά σε έντρομος πολίτες, παρέσυρε το μηχανάκι στο οποίο επέβαινα οι δύο ηλικιωμένοι και το παρέσυρε για τουλάχιστον 200 μέτρα.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θάνατος του ενός εκ των δύο επιβατών της μηχανής, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Ο οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο παρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα.

Συνελήφθη ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια.

Το βράδυ λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα βρισκόταν στην περιοχή του Κάστρου όπου είχε πιει ένα ποτό ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα εστιατόριο ενός φίλου του. Οι δύο ηλικιωμένοι φίλοι, λίγο πριν το τροχαίο, βρισκόντουσαν σε καφενείο του κέντρου της πόλης και έφυγαν με το μηχανάκι του ενός για το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, πολίτες της περιοχής ήταν αυτοί που έντρομοι κάλεσαν την άμεσο δράση με τους αστυνομικούς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου τελικά να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, κ. Χρηστάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.