ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος 24χρονης: «Λέγαμε ψέματα ότι ζούμε στην Κέρκυρα γιατί δεν με ήθελαν οι δικοί της» λέει ο σύντροφός της

«Αν τους λέγαμε ότι μέναμε στη Θεσσαλονίκη, θα έρχονταν και θα την ενοχλούσαν - Δυστυχώς πέθανε από ηλεκτροπληξία»

Θάνατος 24χρονης: «Λέγαμε ψέματα ότι ζούμε στην Κέρκυρα γιατί δεν με ήθελαν οι δικοί της» λέει ο σύντροφός της

Εντός της ημέρας αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν ο θάνατος της 24χρονης Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού που ζούσε με τον σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη, οφείλεται σε ηλεκτροπληξία.

Ο πατέρας και τα αδέρφια της, πίστευαν πως η νεαρή ζούσε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην Κέρκυρα. Αυτό τους έλεγαν και οι δύο κάθε φορά που μιλούσαν.

Όταν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 25 Οκτωβρίου, ο 55χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα της αδικοχαμένης κοπέλας για να του μεταφέρει την τραγική είδηση και την εκτίμηση πως το κακό οφείλεται σε ηλεκτροπληξία αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Ο σύντροφός της, τονίζει πως το ζευγάρι είχε αποφασίσει από κοινού να λέει ψέματα.

«Δεν με ήθελαν και για να μην ενοχλούν την Ειρήνη αποφασίσαμε να τους πούμε ότι ζουμε στην Κέρκυρα» είπε στο και συνέχισε: «αν τους λέγαμε ότι μέναμε στη Θεσσαλονίκη, θα έρχονταν και θα την ενοχλούσαν. Η Ειρήνη δυστυχώς πέθανε όπως φαίνεται από ηλεκτροπληξία».

Ο 55χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας, εξηγεί πως όταν επέστρεψε από τα ψώνια εκείνο το μεσημέρι βρήκε την κοπέλα νεκρή στο μπάνιο. «Μπήκα στο διαμέρισμα και είδα τον γάτο που είχαμε φοβισμένο. Την είδα νεκρή μέσα στο μπάνιο και το ρεύμα τίναξε και εμένα για λίγο. Σώθηκα επειδή φορούσα παπούτσια» μας αναφέρει.

Σύμφωνα με τον ίδιο το σπίτι δεν είχε ρελέ. Η 24χρονη μπήκε για μπάνιο με ανοιχτό το θερμοσίφωνα, όπως έχει πει από την πρώτη στιγμή ο 55χρονος. «Όταν μπήκα στο σπίτι το μυαλό μου, δεν πήγε στο κακό. Πήγα αρχικά στην κουζίνα και την φώναξα. Αμέσως μετά μπήκα στο μπάνιο και την είδα νεκρή. Άρχιζα να φωνάζω για βοήθεια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε την Ειρήνη.

Ο σύντροφός της, δημισίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με μαύρη κορδέλα και έγραψε: «Καλό παράδεισο αγάπη μου». Η Ειρήνη όπως ανέφερε ήταν το άλλο του μισό. Η γυναίκα που ερωτεύτηκε και τον βοήθησε να μάθει καλύτερα ελληνικά. Η κοπέλα που ήταν τα πάντα για εκείνον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.