ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάνατος 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Κάθε ημέρα ανέβαλλαν την αξονική» λέει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας

Τι παθήσεις μελετούσαν για την 3χρονη στη Θεσσαλονίκη

Θάνατος 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Κάθε ημέρα ανέβαλλαν την αξονική» λέει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας

Κάθε ημέρα ανέβαλαν την αξονική, λέει η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας του άτυχου 3χρονου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας του παιδιού, Κατερίνα Αποστολίδου, μίλησε σε εκπομπή σημειώνοντας ότι οι γονείς ζητούν απάντησεις για να μάθουν από τι πέθανε το παιδάκι.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα βρούμε κάποια απάντηση. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν έχουμε τα δεδομένα, καθώς ακόμα δεν έχουμε παραλάβει τον ιατρικό φάκελο», επισήμανε.

Τόνισε δε ότι το παράπονο των γονιών είναι ότι δεν έγιναν εγκαίρως οι εξετάσεις. «Οι γονείς μου ανέφεραν, αλλά πρέπει να διασταυρωθεί και από τον ιατρικό φάκελο, ότι από την πρώτη μέρα οι γιατροί τους είπαν ότι την επόμενη μέρα θα γίνει η αξονική και κάθε μέρα το ανέβαλαν. Έγινε δηλαδή με καθυστέρηση», επισήμανε.

Τι παθήσεις μελετούσαν για την 3χρονη στη Θεσσαλονίκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως προς τη διάγνωση των γιατρών, δήλωσε ότι σύμφωνα με τους γονείς, μέσα στις παθήσεις που διερευνούσαν ήταν η νόσος Kawasaki και το long covid, καθώς σε τυχαίο έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν αντισώματα κορωνοϊού στο παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.