ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος 57χρονης στα Εξάρχεια: Εξετάζεται το σενάριο ανθρωποκτονίας – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν η άτυχη γυναίκα να προκάλεσε μόνη της τόσο βαθιά τραύματα

Θάνατος 57χρονης στα Εξάρχεια: Εξετάζεται το σενάριο ανθρωποκτονίας – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Το σενάριο ανθρωποκτονίας εξετάζουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για την 57χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στα Εξάρχεια.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν η άτυχη γυναίκα να προκάλεσε μόνη της τόσο βαθιά τραύματα στους καρπούς με ξυράφι και εκτιμά πως προκλήθηκαν από άλλον.

Ο σύζυγος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους ειδοποίησε, ότι τόσο η γυναίκα όσο και αυτός είχαν αποφασίσει να βάλουν τέλος στην ζωή τους κόβοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου! Οι γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι τα τραύματά του είναι επιφανειακά.

Στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για γραφολογική εξέταση, αναγράφεται μεταξύ άλλων: «Τα κορμιά μας δεν έχουν πλέον κανένα νόημα έτσι όπως καταντήσαμε. Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σπίτι στα Εξάρχεια εντοπίστηκε, επίσης, ένα ξυράφι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.