
(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 13:28):
Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Πάτρα όπου ένας 59χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σοβάδων και μαραμάρων στο κέντρο της πόλης ενώ όδευε για να δει το νεογέννητο εγγόνι του.
Πήγαινε δηλαδή για να βιώσει το θαύμα της ζωής και κατέληξε να χάσει την δική του.
Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης (22/5) και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο 59χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στην οικογένειά του, καθώς ο άνδρας όταν έγινε το περιστατικό μετέβαινε σε κλινική στο κέντρο της πόλης για να επισκεφθεί την κόρη του που γεννούσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν περίπου 200 μέτρα από την κλινική.
Φυσικά τίθεται εκ νέου το ζήτημα της κακής συντήρησης των οικείων των Ελλήνων πολιτών που σίγουρα φέρουν την ευθύνη αλλά ταυτόχρονα δεν διαθέτουν πλέον και τα εισοδήματα για να την κάνουν.
Γιατί οι απολαβές τους είναι πενιχρές και η ακρίβεια για τέτοιες δραστηριότητες έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Όπως και να έχει για την απίστευτη αυτή τραγωδία, υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να καταλογιστούν.
Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στους δρόμους μιας ελληνικής πόλης.
Θα θυμίσουμε τον άδικο θάνατο ενός αξιωματικού του ΕΣ πριν πολλά χρόνια, το 2006, επίσης από σοβάδες ενώ περπατούσε στην Ερμού.
Πολύ φοβόμαστε ότι θα βιώσουμε και άλλες τέτοιες τραγωδίες σε μία χώρα όπου γενικώς… καταρρέουν τα πάντα.
Πώς έγινε η τραγωδία
Υπενθυμίζεται ότι χθες κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, αποκολλήθηκαν σοβάδες και μάρμαρα από μπαλκόνι διαμερίσματος πέμπτου ορόφου και έπεσαν στο πεζοδρόμιο. Εκείνη τη στιγμή, ο 59χρονος άνδρας περνούσε μαζί με τη σύζυγό του και χτυπήθηκε στο κεφάλι. Στο αστυνομικό τμήμα βρίσκονται από χθες οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος και σήμερα αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία εναντίον τους.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.