ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Στα χέρια της ΕΛΑΣ το βίντεο από τις κάμερες

Από την Ασφάλεια θα αναζητηθούν και ευθύνες από το Νοσοκομείο «Γεννηματά» που του έδωσε το εξιτήριο

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Στα χέρια της ΕΛΑΣ το βίντεο από τις κάμερες

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που ανέλαβε την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του 47χρονου οπαδού της ΑΕΚ, μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε πως ο θάνατός του δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αλλά σε χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα.

Οι αρχές περιμένουν να λάβουν και επισήμως το πόρισμα και εγγράφως για να το συμπεριλάβουν στη δικογραφία, την ώρα που από από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών προκύπτει ύποπτος που τον χτύπησε, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Από την Ασφάλεια θα αναζητηθούν και ευθύνες από το Νοσοκομείο «Γεννηματά» που του έδωσε το εξιτήριο, καθώς όχι μόνο δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, αλλά το βράδυ της ίδιας ημέρας που πήρε το εξιτήριο η κατάστασή του επιδεινώθηκε, διεκομίσθη εκ νέου, στο «Ευαγγελισμός» αυτή την φορά και λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε όταν η μητέρα του 47χρονου πήρε τα έγγραφα για τον αιφνίδιο θάνατο του γιου της από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και τα προσκόμισε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Εκεί οι αστυνομικοί την ρώτησαν αν υπήρχε προηγούμενο βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό που να δικαιολογούσε τον αιφνίδιο θάνατό του, καθώς ο γιος της είχε νοσηλευτεί με την υποψία εγκεφαλικού και εκείνη απάντησε αρνητικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι στις 13 Μαΐου που είχε πάει στο «πάρτυ» έξω από την OPAP Arena για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενώ βρισκόταν εκεί με την σύντροφό του, οπαδοί της ΑΕΚ του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Μετά από την αναφορά, το Αστυνομικό Τμήμα διέταξε να γίνει νεκροτομή τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως το θύμα είχε δεχτεί χτυπήματα τέτοια που προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Εκείνη τη ημέρα, ο 47χρονος Χρόνης έχασε τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» όπου νοσηλεύτηκε ως πιθανό περιστατικό εγκεφαλικού επεισοδίου έως τις 18 Μαΐου, οπότε πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Το ίδιο βράδυ όμως ένιωσε έντονη δυσφορία και διεκομίσθη εκ νέου αυτή την φορά στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.