ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. ο 30χρονος που φέρεται να τον χτύπησε

Ο άνδρας δεν συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας

Θάνατος οπαδού της ΑΕΚ: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. ο 30χρονος που φέρεται να τον χτύπησε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ξυλοδαρμού οπαδού της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος λίγες ημέρες μετά κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, την Τετάρτη 31 Μαΐου, ένας 30χρονος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, όπου παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, στη φιέστα για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή για να δώσει εξηγήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αλλά και το θύμα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ για το θύμα υπάρχουν μαρτυρίες πως είχε χτυπήσει την σύντροφό του και ακολούθησε η συμπλοκή με τον 30χρονο φερόμενο ως δράστη.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η έρευνα από τις αρχές για τυχόν ευθύνες μελών του προσωπικού του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, που έδωσε εξιτήριο στο θύμα μετά από 5 μέρες νοσηλείας και λίγες ώρες αργότερα ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή, εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.