ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ξεκινούν οι καταθέσεις των τριών νοσηλευτριών

Δικηγόρος συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς καταθέτει μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ξεκινούν οι καταθέσεις των τριών νοσηλευτριών

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις μαρτύρων από την Πάτρα οι οποίοι θα συνεισφέρουν στοιχεία και πληροφορίες για τον θάνατο της Ίριδας Δασκαλάκη, καθώς και τα επεισόδια υγείας που αντιμετώπισε η Τζωρτζίνα σε Νοσοκομεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις νοσηλεύτριες από το Καραμανδάνειο έχουν κληθεί για κατάθεση από τον εισαγγελέα προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν συγκεκριμένα περιστατικά.

Αναμένεται δε ο κύκλος των καταθέσεων να συνεχιστεί στη διάρκεια της έρευνας που γίνεται για τις συνθήκες των θανάτων των δύο κοριτσιών.

Οι δύο υποθέσεις εξετάζονται και ξεχωριστά, αλλά και συνδυαστικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τον θάνατο του πρώτου κοριτσιού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας.

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 11 το πρωί ο εκ των δικηγόρων των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος θα μεταβεί στα δικαστήρια για να καταθέσει μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη για οικονομική κακοδιαχείριση, αναφορικά με το πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του και διαχειριζόταν οικονομικές υποθέσεις της θανούσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.