Κάτσε καλά, Θανούλη...

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Μ.Δασκαλάκης

Αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Μ.Δασκαλάκης

Το κατώφλι του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πέρασε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας των τριών παιδιών της Πάτρας, μετέβη στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, προκειμένου να καταθέσει και να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδος στις ερωτήσεις που θα δεχθεί από τους αξιωματικούς.

Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών επέστρεψε από την Πάτρα, όπου είχε μεταβεί για να λάβει κατάθεση από την ιατροδικαστή κυρία Αγγελική Τσιόλα και εν αναμονή της έκθεσης Καρακούκη – Καλόγρια για τα αίτια θανάτου των δυο παιδιών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.