ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάνατος Τζωρτζίνας – Δικηγόρος 33χρονης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης»

Φαίνεται να αναζήτησε κι άλλο φάρμακο

Θάνατος Τζωρτζίνας – Δικηγόρος 33χρονης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης»

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου, δήλωσε πώς η 33χρονη μητέρα, καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του φακέλου και μόλις ολοκληρωθεί θα κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης της κατηγορούμενης.

Κι άλλο φάρμακο φαίνεται ότι αναζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μια ουσία που ζήτησε στο διαδίκτυο η Ρούλα Πισπιρίγκου δύο πριν εισαχθεί Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, προκαλεί το ενδιαφέρον των Αρχών, όπως προέκυψε μετά την άρση του απορρήτου για τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, εκτός από την κεταμίνη η προφυλακισθείσα για τη δολοφονία της κόρης της, φαίνεται ότι είχε αναζητήσει και την ουσία μιδοζαλάμη.

Το παιδί λάμβανε την ουσία αυτή σε τουλάχιστον δύο από τα νοσοκομεία στα οποία είχε νοσηλευτεί, το Ωνάσειο και το Αγλαΐα Κυριακού. Το φάρμακο αυτό χορηγήθηκε για την καταστολή των ανεξήγητων επεισοδίων με σπασμούς.

Η 33χρονη φαίνεται ότι αναζήτησε τη μιδοζαλάμη στις 17 Ιανουαρίου, όπως προκύπτει από την άρση του απορρήτου της.

Κατά την ίδια πηγή, γνώριζε όλα τα φάρμακα που χορηγούνταν στο παιδί, ακόμα και τα μελλοντικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταθέσεις υγειονομικών, έφερε και αντιρρήσεις όταν χορηγήθηκε κάποιο νέο φάρμακο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.