ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θάσος: Αγνοείται Ρουμάνος τουρίστας που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα

Τα ίχνη του 35χρονου χάθηκαν από το βράδυ της Τρίτης

Θάσος: Αγνοείται Ρουμάνος τουρίστας που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός ψαρά, υποβρύχιας αλιείας, υπήκοο Ρουμανίας, διεξάγει από το πρωί της Τετάρτης το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Το Λιμενικό Καβάλας τέθηκε σε συναγερμό μετά την ενημέρωση ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής Ρουμάνος τουρίστας που πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα στη Θάσο και ξεκίνησε αμέσως έρευνες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα που χάθηκε στη Θάσο πραγματοποιούνται υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης με τη συμμετοχή πλωτού σκάφους του Λιμενικού Σώματος και ενός ιδιώτη δύτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ίχνη του Ρουμάνου χάθηκαν από το βράδυ της Τρίτης (19.9.20923) που βούτηξε στη θάλασσα.

Οι ελληνικές λιμενικές αρχές ενημερώθηκαν από συγγενείς του στη Ρουμανία όταν δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του για πολλές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αγνοούμενος είναι ηλικίας 35 ετών και στην Ελλάδα βρισκόταν για διακοπές, στο νησί της Θάσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.