ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 60 πρόστιμα επέβαλε η τροχαία σε ένα 48ωρο – Ποια ήταν η συχνότερη παράβαση των οδηγών

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές

Θεσσαλονίκη: 60 πρόστιμα επέβαλε η τροχαία σε ένα 48ωρο – Ποια ήταν η συχνότερη παράβαση των οδηγών

Η υποδιεύθυνση Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) προχώρησε μέσα σε ένα μόλις 48ωρο στη βεβαίωση 405 παραβάσεων, σε σύνολο 696 ελέγχων.

Συγκεκριμένα κατά το 48ωρο έως και την 1η Ιουλίου 2023, οι αστυνομικοί των προαναφερόμενων υπηρεσιών της τροχαίας στη Θεσσαλονίκη, έλεγξαν 696 οχήματα και βεβαίωσαν συνολικά 405 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 231 για παράνομη στάθμευση, οι 60 για υπερβολική ταχύτητα, οι 25 για έλλειψη σιγαστήρα (εξάτμιση) για τη μείωση του θορύβου, οι εννέα για μη σύνεση κατά την οδήγηση, οι πέντε για επικίνδυνους ελιγμούς, μία για πρόκληση θορύβου από χρήση ηχητικού συστήματος και 74 λοιπές παραβάσεις.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του νομού, όπως επισημαίνεται στη σημερινή σχετική ανακοίνωση της διεύθυνσης τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.