Θεσσαλονίκη: Άνδρας λήστεψε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες το ίδιο κατάστημα – Χρησιμοποίησε… ταξί

O ληστής ταυτοποιήθηκε μέσα από το προφίλ του στο Facebook - Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί

Θεσσαλονίκη: Άνδρας λήστεψε δύο φορές μέσα σε λίγες ώρες το ίδιο κατάστημα – Χρησιμοποίησε… ταξί

Στο στόχαστρο ενός ληστή βρέθηκε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, καθώς το λήστεψε δύο φορές την ίδια μέρα.

Μάλιστα οι δύο ληστείες έγιναν με διαφορά δέκα ωρών ενώ ο άγνωστος άνδρας χρησιμοποίησε δύο φορές για τη διαφυγή του ένα.. ταξί.

Σημειώνεται πως ο ληστής ταυτοποιήθηκε μέσα από το προφίλ του στο Facebook ωστόσο ακόμα δεν έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Πώς έγιναν οι ληστείες

Το πρώτο χτύπημα έγινε μέρα μεσημέρι. Ο νεαρός μπήκε μέσα στο κατάστημα ως πελάτης ζητώντας να αγοράσει καπνό. Στη συνέχεια φαίνεται να χάνει τον έλεγχο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του καταστήματος ο άνδρας προσπαθεί να αρπάξει τη μηχανή, γλιστρά στα κέρματα που έχουν πέσει κάτω.

Ύστερα, με το μαχαίρι που κρατά στα χέρια του κατευθύνεται στον δεύτερο υπάλληλο, ο οποίος σαστισμένος παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του.

Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο αλλά το ίδιο βράδυ ξαναγύρισε. Για να φτάσει στο σημείο χρησιμοποίησε και πάλι ένα ταξί.

Ο άνδρας με άνεση μπήκε πίσω από τον κισέ και κατευθύνθηκε στο ταμείο και στα τσιγάρα που βρίσκονταν ακριβώς πίσω του. Αφότου ολοκλήρωσε το έργο το διέφυγε και πάλι με ένα ταξί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως κανένας από τους υπαλλήλους δεν προέβαλλε αντίσταση καθώς υπήρχε σχετική εντολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.