Θεσσαλονίκη: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω» λέει η γυναίκα που μαχαίρωσε την 27χρονη

Η κατηγορούμενη ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας

Θεσσαλονίκη: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω» λέει η γυναίκα που μαχαίρωσε την 27χρονη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 25χρονη Αλβανικής καταγωγής που το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά μια 27χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η κατηγορούμενη ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας (22/7) και έγινε δεκτή. Ωστόσο παραμένει υπό κράτηση μέχρι την απολογία της και αρνείται ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει την 27χρονη, η οποία νοσηλεύεται έπειτα από την επίθεση με μαχαίρι.

Ο αδερφός της κατηγορούμενης δήλωσε στο grtimes.gr: «Η αδελφή μου κάνει εδώ και έξι χρόνια για αυτή την κοπέλα υπομονή. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, έδινε και τη ζωή της, έκανε τα πάντα γι’ αυτόν κι αυτός ζούσε και με τις δυο γυναίκες. Η αδελφή μου έχει μετανιώσει από εκείνη την ώρα… Μου λέει “αδελφέ μου κάνε κάτι σε παρακαλώ να μην μπω φυλακή”. Δεν το ήθελε, είμαι σίγουρος ότι δεν το ήθελε. Αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω»

Ο δικηγόρος της 25χρονης, Θανάσης Χατζάκος σημείωσε ότι η δράστης έχει μετανιώσει και πως δεν είχε καμία πρόθεση να τη σκοτώσει, αλλά πάνω στον θυμό της ήθελε να την απειλήσει για να αφήσει τον άντρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία αλλά εις το πλαίσιο η παθούσα θέλοντας να πάρει τον άντρας της κατηγορούμενης αλλά εκτός από τον άντρα και τα δυο ανήλικα παιδιά της και να την διώξουν από το σπίτι , υπήρξε θυμός και καβγάς. Στην αυλή του σπιτιού ο καβγάς άναψε γιατί η δική μου πελάτισσα δεν δέχτηκε να της πάρει τον άντρα αλλά και τα παιδιά γιατί ήθελαν να την διώξουν από το σπιτι και να κρατήσουν και τα παιδία της με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο συμβάν. Δεν είχε μαζί μαχαίρι, ήταν ένα σουγιαδακι το οποίο θα εξηγήσει γιατί το είχε μαζί της», επισήμανε ο δικηγόρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.