ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης-αναρριχητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Από δικυκλιστές αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης-αναρριχητής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Αναρριχήθηκε από σκαλωσιά σε μπαλκόνι πολυκατοικίας πρώτου ορόφου, παραβίασε την μπαλκονόπορτα και μπήκε μέσα σε γραφεία ιδιωτικής επιχείρησης στον Εύοσμο Θεσσαλονικης, με σκοπό να κλέψει.

Ο 41 ετών άνδρας, ωστόσο, συνελήφθη επ΄αυτοφώρω πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι, από δικυκλιστές αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονικη

Άλλες δύο αυτόφωρες συλλήψεις πραγματοποίησαν δικυκλιστές αστυνομικοί των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εντατικών περιπολιών. Οι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 28 ετών,εντοπίστηκαν μέσα σε πολυκατοικία στην περιοχή της Καλαμαριάς να έχουν διαρρήξει δύο διαμερίσματα 4ου ορόφου, παραβιάζοντας τις κλειδαριές των κεντρικών εισόδων τους, απ’ όπου αφαίρεσαν μικρό χρηματικο ποσό, παλιά χαρτονομίσματα και κόσμημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο 28χρονος προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, χτυπώντας τους αστυνομικούς. Ο 30χρονος, όπως διαπιστώθηκε, είχε παραβιάσει το χρονικό διάστημα παραμονής του στη χώρα. Στην ταράτσα της οικοδομής βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.