ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση σε μαθητές μετά τη λήξη σχολικού αγώνα

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην επίθεση

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση σε μαθητές μετά τη λήξη σχολικού αγώνα

Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες και τις επιπτώσεις της επίθεσης σε μαθητές μετά τη λήξη σχολικού αγώνα, διενεργείται μετά τη σύλληψη 17χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ο ανήλικος οδηγήθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά τη σύλληψη του.

Η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, Κυριακή Κλιάμπα, ζήτησε να γίνει περαιτέρω έρευνα και μέχρι να ολοκληρωθεί, να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς. Σκοπός είναι να προσκομιστούν οι ιατρικοί φάκελοι και η ιατροδικαστική έκθεση για να διακριβωθεί οι σωματικές βλάβες που υπέστησαν οι τρεις μαθητές που τραυματίστηκαν.

Η έρευνα ανατέθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας-Χορτιάτη που διενήργησε και την προανάκριση.

Πώς έγινε το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στο δημοτικό γήπεδο Πυλαίας, κατά τη διάρκεια σχολικού πρωταθλήματος. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία ενός εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην επίθεση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) σε βάρος τριών ανήλικων, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα.

Πρόκειται για 17χρονο Αλβανό, ο οποίος έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας εντοπίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη. Ο ίδιος φέρεται ότι αρνείται πως συμμετείχε στο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια του επεισοδίου ένας 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρότερα στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.