ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Εκδίδεται στη Γερμανία 37χρονος Ισραηλινός που καταζητείται για διεθνείς απάτες με κρυπτονομίσματα

Συνελήφθη στις 24/8 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Λάρνακα

Θεσσαλονίκη: Εκδίδεται στη Γερμανία 37χρονος Ισραηλινός που καταζητείται για διεθνείς απάτες με κρυπτονομίσματα

«Πράσινο φως» άναψε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης στην έκδοση 37χρονου αλλοδαπού στη Γερμανία, όπου καταζητείται για διεθνή απάτη με κρυπτονομίσματα, .

Πρόκειται για υπήκοο Ισραήλ, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 24 Αυγούστου στον διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία», καθώς ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Λάρνακα της Κύπρου.

Όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί, σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών διωκτικών αρχών, σύμφωνα με το οποίο περιγράφεται ως ηγετικό μέλος ενός εγκληματικού δικτύου, το οποίο εξαπάτησε Γερμανούς και άλλους πολίτες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με το ύψος της απάτης να υπολογίζεται σε άνω των 1,4 εκατ. ευρώ.

Μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μέλη του δικτύου παρότρυναν τα ανυποψίαστα θύματα να επενδύσουν μεγάλα χρηματικά ποσά σε διάφορα χρηματοπιστωτικά μέσα, υποσχόμενα μεγάλη κέρδη, όπως αναφερόταν σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, τα κεφάλαια που μεταβιβάζονταν, κατανέμονταν σε ένα πολύπλοκο δίκτυο ξεπλύματος χρημάτων που λειτουργούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο εκζητούμενος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, τονίζοντας ότι δεν είναι το πρόσωπο που καταζητούν οι Γερμανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τη ζημιά που έχει πάθει η οικογένειά μου δεν θα την ξεπεράσουμε σύντομα», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο 37χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση προκειμένου να κριθεί από τον Άρειο Πάγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.