ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν τα χρήματα από χρηματοκιβώτιο για τις σχολικές εκδρομές μαθητών Λυκείου

Διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι, καθώς το σχολείο βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο από την πόλη

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν τα χρήματα από χρηματοκιβώτιο για τις σχολικές εκδρομές μαθητών Λυκείου

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Διευθυντή του Λυκείου Σκύδρας, όταν πήγε στο γραφείο του, την τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας και διαπίστωσε ότι είχαν κλέψει τα χρήματα από χρηματοκιβώτιο για τις σχολικές εκδρομές μαθητών Λυκείου.

Οι μαθητές της Α’ τάξης προγραμμάτιζαν να πάνε στην Κομοτηνή και της Β’ στην Κέρκυρα. Είχε μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό, το οποίο κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, που διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί ένα παράθυρο του σχολείου από την πίσω πλευρά.

Εικάζεται ότι αυτό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Μαρτίου και ότι οι διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι, καθώς το σχολείο βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο από την πόλη.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας αναφέρει: «όλοι μας, ως μαθητές ονειρευτήκαμε να ζήσουμε την εμπειρία της μεγάλης εκδρομής και είναι από τις θύμησες που μένουν ακόμη ολοζώντανες απ’ τα μαθητικά μας χρόνια!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας βοηθήσουμε ο καθένας χωριστά κι όλοι μαζί τα παιδιά μας να δημιουργήσουν κι αυτά όμορφες μνήμες. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ενώ από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γίνεται έκκληση προς όλους για να συνδράμουν εκτάκτως προκειμένου οι εκδρομές να γίνουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.