Δεν το πίστευε όταν διαπίστωσε ότι έλειπαν και οι τέσσερεις τροχοί από το αυτοκίνητό του

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης όταν το πρωί του Σαββάτου τον ειδοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητό του το οποίο είχε σταθμεύσει σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Μόλις ο Σωκράτης Δημητριάδης έφτασε στο σημείο, έκπληκτος διαπίστωσε ότι έλειπαν και οι τέσσερεις τροχοί από το αυτοκίνητό του μάρκας BMW το οποίο είχε σταθμεύσει στο ύψος της Σχολής Τυφλών.

rodes-3
rodes-2
rodes-4
rodes-1

Όπως ανέφερε ειδοποίησε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας με σχετικό βιντεοληπτικό υλικό. Παράλληλα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζητάει από όποιον πολίτη αντιλήφθηκε κάτι σχετικό με το συμβάν να τον ενημερώσει. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τονίζει ότι πρόκειται περί σπείρας ατόμων που πραγματοποιούν τέτοιες παράνομες ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Σάββατο το πρωί με ενημέρωσε φίλη μου ότι κάτι δεν πάει καλά με το αμάξι μου…. Η εικόνα που αντικρίσαμε με την γυναίκα μου ήταν αποκαρδιωτικη. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους γιατί πρόκειται περί σπείρας. Αν είδε κάποιος κάτι σχετικό με το συμβάν, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στο ύψος της Σχολής Τυφλών ας με ενημερώσει στο 6973801000. Ευχαριστώ πολύ», αναφέρει συγκεκριμένα.