ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Έκπληκτος έμεινε αντιδήμαρχος όταν είδε ότι του έκλεψαν τις ρόδες από το αυτοκίνητο

Δεν το πίστευε όταν διαπίστωσε ότι έλειπαν και οι τέσσερεις τροχοί από το αυτοκίνητό του

Θεσσαλονίκη: Έκπληκτος έμεινε αντιδήμαρχος όταν είδε ότι του έκλεψαν τις ρόδες από το αυτοκίνητο

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης όταν το πρωί του Σαββάτου τον ειδοποίησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητό του το οποίο είχε σταθμεύσει σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Μόλις ο Σωκράτης Δημητριάδης έφτασε στο σημείο, έκπληκτος διαπίστωσε ότι έλειπαν και οι τέσσερεις τροχοί από το αυτοκίνητό του μάρκας BMW το οποίο είχε σταθμεύσει στο ύψος της Σχολής Τυφλών.

rodes-3
rodes-2
rodes-4
rodes-1

Όπως ανέφερε ειδοποίησε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας με σχετικό βιντεοληπτικό υλικό. Παράλληλα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζητάει από όποιον πολίτη αντιλήφθηκε κάτι σχετικό με το συμβάν να τον ενημερώσει. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τονίζει ότι πρόκειται περί σπείρας ατόμων που πραγματοποιούν τέτοιες παράνομες ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Σάββατο το πρωί με ενημέρωσε φίλη μου ότι κάτι δεν πάει καλά με το αμάξι μου…. Η εικόνα που αντικρίσαμε με την γυναίκα μου ήταν αποκαρδιωτικη. ΠΡΟΣΟΧΗ σε όλους γιατί πρόκειται περί σπείρας. Αν είδε κάποιος κάτι σχετικό με το συμβάν, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στο ύψος της Σχολής Τυφλών ας με ενημερώσει στο 6973801000. Ευχαριστώ πολύ», αναφέρει συγκεκριμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.