ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στο σπίτι της η 66χρονη αγνοούμενη – Είχε χαλάσει το κινητό της (upd)

Η γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι της και χαίρει άκρας υγείας

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στο σπίτι της η 66χρονη αγνοούμενη – Είχε χαλάσει το κινητό της (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 10:17) Εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, η 66χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα εντοπίστηκε στο σπίτι της και χαίρει άκρας υγείας.

Όπως φέρεται να είπε η ίδια στους αστυνομικούς, αυτές τις μέρες βρισκόταν σπίτι της, ωστόσο είχε χαλάσει το κινητό της τηλέφωνο, μην μπορώντας να επικοινωνήσει με τους δικούς της.


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, καθώς μια γυναίκα, 66 ετών, έχει εξαφανιστεί εδώ και μέρες.

Πρόκειται για την Evgjeni Gjeci, η οποία εξαφανίστηκε στις 02/05 από την περιοχή των Δώδεκα Αποστόλων, στη Θεσσαλονίκη.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,55μ και είναι κανονικού βάρους.

Σε σχετική ανακοίνωση, η Γραμμή Ζωής αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 06/05/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.