ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση λαθραίων ποτών και τσιγάρων

Συνελήφθησαν 4 άτομα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση

Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση λαθραίων ποτών και τσιγάρων

Η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εξάρθρωσε κύκλωμα, το οποίο δραστηριοποιούνταν στην αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση λαθραίων αλκοολούχων ποτών και καπνικών προϊόντων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατόπιν πολυήμερης έρευνας , συνελήφθησαν 4 άτομα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με την συνδρομή κλιμακίου της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) Θεσσαλονίκης σε αδήλωτο αποθηκευτικό χώρο, κατάστημα, οικία και -2- οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-353,25 λίτρα διαφανούς αλκοολούχου υγρού,
-23 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών διαφόρων επωνυμιών και
-9 συσκευασίες καπνού και -10- συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Επίσης, από το αρμόδιο κλιμάκιο του Ε.Φ.Ε.Τ. , δεσμεύτηκε ανοξείδωτη δεξαμενή χωρητικότητας -200- λίτρων, που περιείχε -50- λίτρα ελαίου και -37- λίτρα ελαίου, συσκευασμένου σε διάφορα πλαστικά δοχεία, που προσομοίαζε με ελαιόλαδο.

Από τις ποσότητες αυτές, λήφθηκαν δείγματα, τα οποία θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου εξακριβωθεί η ακριβής σύστασή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.