ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών – Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες

Με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε κατάστημα ψιλικών – Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις δράστες

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στην εξιχνίαση ληστείας που σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη, ταυτοποιώντας ως δράστες δύο άτομα ελληνικής καταγωγής και έναν αλλοδαπό.

Πρόκειται για δύο άτομα Ελληνικής καταγωγής ηλικίας 22, 21 ετών και 22χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι, τον Ιανουάριο του 2023 επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε κατάστημα ψιλικών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Βγήκε ο ένας και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος Έλληνας έχει απασχολήσει στο παρελθόν με την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων και βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.