ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε και τρίτη οβίδα σε εργοτάξιο στη Λέοντος Σοφού

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρεθούν και άλλες στο συγκεκριμένο σημείο

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε και τρίτη οβίδα σε εργοτάξιο στη Λέοντος Σοφού

Στο πόδι για τρίτη φορά η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, αφού βρέθηκε και τρίτη οξειδωμένη οβίδα κατά τη διάρκεια των χωματουργικών εργασιώνστο εργοτάξιο που βρίσκεται στην οδο Λέοντος Σοφού

Ο ιδιοκτήτης και χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων Άγγελος Φρατζίδης, που εντόπισε τις τρεις οβίδες, ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «είναι μια οξειδωμένη οβίδα 33εκ, του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όπως φαίνεται είναι ενεργή, όπως και οι δυο προηγούμενες που εντοπίσαμε σχεδόν στο ίδιο σημείο, γι αυτό και ειδοποιήσαμε αμέσως τις αρχές».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι πολύ προσεκτικός «διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρούμε και άλλες στο συγκεκριμένο σημείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ αναμένονται πυροτεχνουργοί του στρατού, προκειμένου να μεταφέρουν την οβίδα στο πεδίο βολής για εξουδετέρωση, διαδικασία που ακολουθήθηκε και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.