Δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάτι άλλο που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου που προέκυψε από την διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε στις σορούς της 77χρονης και του 50χρονου γιου της, οι οποίοι, το μεσημέρι της Δευτέρας, ανασύρθηκαν νεκροί από τον βυθό του αλιευτικού λιμένα Νέων Επιβατών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις σορούς που μεταφέρθηκαν για εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης στα χέρια της μητέρας και του παιδιού της, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει πλήρως και την πρώτη εκτίμηση της έμπειρης ιατροδικαστή, Ελένης Ζαγγελίδου, που είχε κληθεί στο σημείο της τραγωδίας για την εξέταση των σορών.

Η εξέλιξη αυτή, έρχεται με τη σειρά της να επιβεβαιώσει το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα, που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι έχουν κρατηθεί δείγματα από τις δύο σoρούς, στα οποία θα γίνει τοξικολογική ανάλυση και εξέταση για ίχνη αλκοόλης, διαδικασία η οποία είθισται να ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις.