ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης σχολής οδηγών επιτέθηκε σε υπάλληλο επειδή αρνήθηκε να του επιτρέψει να παρακάμψει την ουρά

Ένοχος για εξύβριση και σωματική βλάβη με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης σχολής οδηγών επιτέθηκε σε υπάλληλο επειδή αρνήθηκε να του επιτρέψει να παρακάμψει την ουρά

Ένας άνδρας κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για επίθεση σε υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας, επειδή δεν του επέτρεψε να παρακάμψει την ουρά αναμονής.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε ένοχος για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη και καταδικάστηκε σε τεσσάρων μηνών φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρόστιμο 120 ευρώ, την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί και πρωτόδικα.

Τα γεγονότα συνέβησαν στις 24 Ιουλίου 2020, κατά τη διάρκεια των μέτρων για τον COVID-19.

Ο άνδρας, ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, παρέκαμψε την ουρά στη δημόσια υπηρεσία χωρίς ραντεβού και χωρίς να τηρήσει τα μέτρα προστασίας, όπως η χρήση μάσκας και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων στην είσοδο.

«Υπήρχε σειρά και όλοι εξυπηρετούνταν με ραντεβού. Ο κύριος παρέκαμψε τη σειρά και εμένα. Όταν τον ρώτησα ποιος είναι και γιατί δε φοράει μάσκα, άρχισε να με βρίζει και με επιτέθηκε», κατέθεσε η υπάλληλος.

Μόνο ένας πελάτης που περίμενε στη σειρά επενέβη για να βοηθήσει την υπάλληλο και να σταματήσει την επίθεση, λέγοντας στον κατηγορούμενο να τα βάλει μαζί του αντί με γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν δεν επενέβαινε, θα με χτυπούσε ξανά. Έπαθα κάκωση στο χέρι και αντιμετωπίζω προβλήματα μέχρι σήμερα. Το ψυχικό τραύμα με ανάγκασε να παραιτηθώ λίγους μήνες αργότερα», κατέθεσε η γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.