Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην περιφερειακή Οδό – Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην περιφερειακή Οδό – Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, όπου το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, πριν από λίγη ώρα, το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα με κατεύθυνση τα ανατολικά, πριν την έξοδο για Μουδανιά και μετά τον κόμβο Πανοράματος.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τέσσερα οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με τις ζημιές να είναι μόνον υλικές. Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.

Εξαιτίας των διαδοχικών τροχαίων ατυχημάτων το μποτιλιάρισμα στην Περιφερειακό Οδό, στο ρεύμα προς τα ανατολικά, ξεκινά από την οδό Κατσιμίδη. Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε εικόνες από την καραμπόλα στη Θεσσαλονίκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.