Εν τω μεταξύ όλοι οι βουλευτές της ΝΔ έχουν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία…

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 13,5 ετών στον 49χρονο για την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Ρετζίκι

Ήταν μέλος της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 13,5 ετών στον 49χρονο για την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Ρετζίκι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο 49χρονος κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης που τον έκρινε ένοχο για ληστεία (με χρήση κοντόκανου καλάσνικοφ) και λεία 8.275 ευρώ.

Μετά την καταδίκη του, επέστρεψε στις φυλακές. Είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που είχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, όταν είχαν συλληφθεί δύο άλλα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, μετά τον εντοπισμό γιάφκας στον Χολαργό Αττικής.

Ο 49χρονος είχε τότε καταφέρει να διαφύγει αν και τραυματισμένος, καθώς φέρεται να συμμετείχε σε άλλη ένοπλη ληστεία, τον Οκτώβριο του 2019, σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στον Χολαργό, όπου, μάλιστα, είχε αυτοτραυματιστεί κατά λάθος στο πόδι με καλάσνικοφ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.