ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη – Ξυλοδαρμός influencer Σίσσυς Ζουρνατζή: Ποινή φυλάκισης 15μηνών στον 29χρονο σύντροφό της

Στην απολογία του, ο 29χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες

Θεσσαλονίκη – Ξυλοδαρμός influencer Σίσσυς Ζουρνατζή: Ποινή φυλάκισης 15μηνών στον 29χρονο σύντροφό της

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή σε έναν 29χρονο για τον ξυλοδαρμό της influencer Σίσσυς Ζουρνατζή, με την οποία διατηρούσε σχέση, το 2018.

Ειδικότερα, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η παθούσα κατέθεσε στο δικαστήριο, περιγράφοντας το ξυλοδαρμό που υπέστη το Δεκέμβριο του 2018 ενώ επισήμανε πως μετέβη σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα στα πλευρά.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και τερμάτισε τη σχέση της με τον κατηγορούμενο.

Όταν η Σίσσυ Ζουρνατζή δημοσιοποίησε την περιπέτεια της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος της  απάντησε δημόσια λέγοντας ότι όσα είπε είναι ψέματα.

Στην απολογία του, ο 29χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφός του τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκανε η ίδια στο γυμναστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ισχυρισμός του βέβαια δεν κρίθηκε πειστικός και έτσι καταδικάστηκε από το δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.