Θεσσαλονίκη: «Μου έχωσε δύο μαχαιριές, να σαπίσει στη φυλακή» λέει το θύμα της «ερωτικής αντιζηλίας»

«Μου φώναζε "Ιωάννα έλα να σου πω κάτι, να μιλήσουμε"»

Θεσσαλονίκη: «Μου έχωσε δύο μαχαιριές, να σαπίσει στη φυλακή» λέει το θύμα της «ερωτικής αντιζηλίας»

Η 27χρονη κοπέλα που φέρεται να διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον σύντροφο της 25χρονης που την μαχαίρωσε στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και μίλησε μέσα από το νοσοκομείο σε τηλεοπτικό κανάλι, λέγοντας πως θέλει να μείνει στην φυλακή για πάντα η δράστις .

Η κοπέλα δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ, ενώ πονάει από τα τραύματα στο κορμί της.

«Έβγαινα από το σπίτι, πήγαινα στην αδερφή μου. Βγαίνει αυτή και μου φωνάζει “Ιωάννα να σου πω κάτι, να μιλήσουμε”. Και εγώ έτρεχα έτρεχα. Πήγα να ανοίξω την πόρτα και μου έχωσε δύο μαχαιριές και μία στον ώμο», ανέφερε αρχικά  η 27χρονη.

Στην ερώτηση για το αν η 25χρονη που την μαχαίρωσε της είπε, το θύμα της επίθεσης απάντησε: «Θέλεις να μου πάρεις τα παιδιά να μου πάρεις τον άντρα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, περιέγραψε πως η δράστις την είχε απειλήσει στο παρελθόν τη ζωή της, με την 27χρονη να καταλήγει λέγοντας: «Να σαπίσει μέσα. Όχι χρόνια, για πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.