ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 5χρονο παιδί που έπεσε σε τζαμαρία

Το πεντάχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά από τους οικείους του με αυτοκίνητο στο κέντρο Υγείας Θέρμης

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 5χρονο παιδί που έπεσε σε τζαμαρία

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη με ένα αγοράκι πέντε ετών να τραυματίζεται σοβαρά από θραύσματα γυαλιών και να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σε οικισμό Ρομά στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το παιδί κατέληξε σε τζαμαρία του παραπήγματος που έμενε και τραυματίστηκε σοβαρά όταν το τζάμι έγινε κομμάτια.

Το πεντάχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά από τους οικείους του με αυτοκίνητο στο κέντρο Υγείας Θέρμης και από εκεί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Άμεσα εισήχθη στην παιδοχειρουργική κλινική, όμως παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών να το σώσουν, δεν τα κατάφερε και κατέληξε τις μεσημεριανές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδί φέρεται να υπέστη σοβαρό τραύμα καθώς κόπηκε σε αρτηρία και όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.