ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί κρατούσαν Αφγανούς ομήρους – Ζητούσαν λύτρα

Τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα

Θεσσαλονίκη: Πακιστανοί κρατούσαν Αφγανούς ομήρους – Ζητούσαν λύτρα

Όμηροι τεσσάρων Πακιστανών   ήταν τρεις «πρόσφυγες» από το Αφγανιστάν, καθώς φαίνεται πως κρατούνταν παράνομα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Πλατείας Δημοκρατίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέχρι να καταβάλουν λύτρα για να αφεθούν ελεύθεροι.

Το περιστατικό απαγωγής και ομηρίας αποκαλύφθηκε, χθες, όταν αστυνομικοί της «Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης», αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα -παρουσία δικαστικού λειτουργού – στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, όπου εντοπίστηκαν οι τρεις όμηροι και απελευθερώθηκαν, οι οποίοι βέβαια βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη 24χρονος, με…  καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει, σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι στην ταράτσα της πολυκατοικίας προκειμένου να πηδήξει σε παρακείμενες ταράτσες. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται τρεις ακόμη Πακιστανοί , με την αστυνομία να έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία ενός εξ αυτών.

Όπως διευκρινίζεται πάντως ουδείς εκ των εμπλεκομένων  αλλοδαπών δεν πρόκειται  να απελαθεί από την χώρα, καθώς απελάσεις γίνονται μόνο σε εξαιρετικές επιπτώσεις και πολύ σπάνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.