ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη – Πατέρας 8χρονης: «Κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της»

«Θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν όταν πλέον θα ήταν ασφαλείς»

Θεσσαλονίκη – Πατέρας 8χρονης: «Κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της»

Σύμφωνα με τον πατέρα της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, θετική η εικόνα της υγείας της.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον Δημήτρη Χατζηαθανασίου, «κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, το ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης για τη συγκόλληση του δαχτύλου της 8χρονης που ακρωτηριάστηκε στην παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη, θα φανεί μέσα στις επόμενες 72 ώρες.

Ο πατέρας της άτυχης μικρής πρόσθεσε πως από άποψη κινητικότητας το δάκτυλο προφανώς και δεν θα έχει την ίδια, ωστόσο, αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να έχει πετύχει η συγκόλληση.

Πάντως, τα μέχρι τώρα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης, η οποία ακρωτηριάστηκε την περασμένη Κυριακή (01.05.2022), σε τσουλήθρα παιδικής χαράς του δήμου, είναι αισιόδοξα.

Επιπλέον, όπως δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, η κόρη του θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Επίσης, θα αρχίσει άμεσα να ασχολείται και με τα μαθήματά της μέσα από το νοσοκομείο και με άλλες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, ούτως ώστε να απασχολείται λίγο και να αισθανθεί καλύτερα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί κλαίει συνέχεια και ζητάει διαρκώς για το δάκτυλό της.

Σχολιάζοντας τους ελέγχους που άρχισε σε όλες τις παιδικές χαρές ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο πατέρας επισήμανε ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν συμβεί το ατύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν όταν πλέον θα ήταν ασφαλείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.