Θεσσαλονίκη: «Πόσο κοστίζει μια κηδεία;» ρωτούσε η 30χρονη πριν μαχαιρώσει τον σύζυγό της

«Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο», λέει ο δικηγόρος του θύματος

Θεσσαλονίκη: «Πόσο κοστίζει μια κηδεία;» ρωτούσε η 30χρονη πριν μαχαιρώσει τον σύζυγό της

Μια 30χρονη γυναίκα μαχαίρωσε το πρωί της Κυριακής τον σύζυγό της στην Ασπροβάλτα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου και σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε μεγάλο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η 30χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθη και εχθές οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύζυγός της έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε, ενώ ο σύζυγός της μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι ήθελε να τον σκοτώσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νεαρό ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές ξανά πριν από 3 περίπου τρεις μήνες, όταν η γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 33χρονου. Η δίκη εκκρεμεί καθώς είχε αναβληθεί δυο φορές.

«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε το σύζυγό της στην καρδιά»

«Το περιστατικό έγινε μπροστά σε κόσμο, στο τέλος μιας εκδήλωσης. Υπάρχουν τουλάχιστον 3 αυτόπτες μάρτυρες που λένε ότι η κατηγορούμενη πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πελάτη μου στο σημείο της καρδιάς. Έχουμε δύο μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν κάποια πράγματα που είχε πει η 30χρονη λίγες ώρες νωρίτερα, που ρωτούσε πόσο θα της στοίχιζε μια κηδεία ώστε να γλυτώσει από το σύζυγό της.

Χθες είχαμε θετικές εξελίξεις για την υγεία του εντολέα μου, ενώ η κατάστασή του ήταν οριακή. Για ελάχιστα χιλιοστά δεν είχαμε το μοιραίο. Δεν υπήρχε κανένας καβγάς πριν το συμβάν. Ο εντολέας μου έλεγε ότι έκανε υπομονή για το παιδάκι δύο ετών που έχουν. Η οικογένεια έχει βρει ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παρελθόν και στη χώρα καταγωγής της», ανέφερε ο δικηγόρος του 33χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε μαρτυρίες ότι τον μαχαίρωσε και παρενέβησαν οι υπόλοιποι να τη σταματήσουν, ενώ εκείνη συνέχισε να τον χτυπάει με τα χέρια», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.