ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 63χρονος που επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι και τραυμάτισε 47χρονο

Ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 63χρονος που επιτέθηκε με σπαθί σαμουράι και τραυμάτισε 47χρονο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 63χρονος που επιτέθηκε με σπαθί σε 47χρονο, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 63χρονος ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με σπαθί 47χρονο, στο πάρκο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος», στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε άμυνα καθώς δέχτηκε επίθεση από τον 47χρονο, ενώ για να προστατευτεί έβγαλε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών και τον τραυμάτισε στην κοιλιά, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη πριν 9 μέρες, όταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα διαμαρτυρήθηκε, επειδή ο 63χρονος άφηνε «κρέατα αμφιβόλου ποιότητας» στο πάρκο για να τραφούν τα αδέσποτα ζώα. Ο 63χρονος φέρεται ότι τον τραυμάτισε με σπαθί τύπου σαμουράι. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε με τραύμα στην κοιλιά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.