ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 50χρονος που τρομοκρατούσε τους γείτονές του – Είχε γίνει «ο φόβος και ο τρόμος» τους

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σήμερα σε φυλάκιση 4 ετών

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 50χρονος που τρομοκρατούσε τους γείτονές του – Είχε γίνει «ο φόβος και ο τρόμος» τους

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 50χρονος στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε γίνει «ο φόβος και ο τρόμος» μίας ολόκληρης γειτονιάς στο Πανόραμα.

Εκτός από εμπρησμούς σταθμευμένων αυτοκινήτων, καταγγέλθηκε από τους ιδιοκτήτες μεζονέτας ότι προκάλεσε φθορές στις σωληνώσεις νερού με συνέπεια να πλημμυρίσουν.

Επίσης, κατηγορήθηκε ότι έσκισε τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους, ότι τους εγκλώβισε μέσα στο σπίτι κλειδώνοντας με λουκέτο την πόρτα της κεντρικής εισόδου, ότι τους απείλησε με σφυρί λέγοντας πως «νύχτα θα φύγετε από δω»!

Σε βάρος του είχαν εκδοθεί αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων ώστε να μην πλησιάζει την συγκεκριμένη μεζονέτα, αλλά εκείνος τις αγνόησε. Πριν από λίγες μέρες έφτασε στο σημείο να σπάσει τις σωληνώσεις φυσικού αερίου της συγκεκριμένης μεζονέτας αφήνοντας τους ενοίκους της χωρίς θέρμανση, καθώς υπήρχε κίνδυνος διαρροής.

Ο λόγος για έναν 50χρονο Έλληνα, που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του, η 10η τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σήμερα σε φυλάκιση 4 ετών, αποφασίζοντας την άμεση εκτέλεση της ποινής του, με συνέπεια να οδηγηθεί στις φυλακές. Προηγουμένως οι δικαστές τον έκριναν ένοχο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κοινώς επικίνδυνη βλάβη με κίνδυνο για άνθρωπο και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.