ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οδηγήθηκε αστυνομικός που κατηγορείται για εκβίαση

Ισχυρίστηκε ότι η σε βάρος του καταγγελία αφορά ψευδή περιστατικά

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οδηγήθηκε αστυνομικός που κατηγορείται για εκβίαση

Ένας 48χρονος απότακτος αστυνομικός, μετά την απολογία του, για την εμπλοκή του σε υπόθεση απόπειρας εκβίασης, στη Θεσσαλονίκη, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκε ότι η σε βάρος του καταγγελία αφορά ψευδή περιστατικά και άφησε αιχμές για την αξιοπιστία του καταγγέλλοντος.

Θεσσαλονίκη: Τον εκβίαζαν μαζί με άλλο δυο άτομα
Ο 48χρονος επαγγελματίας από τον χώρο των κατασκευών ανέφερε στις αρχές ότι ο κατηγορούμενος μαζί με ακόμη δύο άτομα τον απείλησαν, απαιτώντας εκβιαστικά το ποσό των 50.000 ευρώ ως προερχόμενο από φερόμενο χρέος που είχε προς 45χρονο, υπήκοο Αλβανίας, από προηγούμενη επαγγελματική τους συνεργασία.

Όπως κατέθεσε ο καταγγέλλων, οι δράστες μετέβησαν σε κατάστημά του στην περιοχή του δήμου Θέρμης, όπου τον απείλησαν επιδεικνύοντάς του πιστόλι και μία χειροβομβίδα, που είχε πάνω του ένας εξ αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.