ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που τραυμάτισε αστυνομικό και προκάλεσε ζημιές σε πολυκατοικίες και περιπολικό

Αντιστάθηκε σθεναρά κατά την σύλληψή του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 29χρονος που τραυμάτισε αστυνομικό και προκάλεσε ζημιές σε πολυκατοικίες και περιπολικό

Ένας 29χρονος αλλοδαπός, προκάλεσε φθορές σε πολυκατοικίες στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη και αντιστάθηκε σθεναρά κατά την σύλληψή του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που επιχείρησε να τον πιάσει. Επιπλέον, προκάλεσε φθορές σε περιπολικό όχημα.

Πρόκειται για μία από τις συνολικά 21 αυτόφωρες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο που έκαναν αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ακόμη συνελήφθησαν: 1 άτομο για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και φορά ξένης ιδιοκτησίας. 8 άτομα για περιπτώσεις κλοπής.

Τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, μεταξύ αυτών, και 26χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων. Επιπλέον όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα ο 26χρονος είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από Ελληνίδα στο κέντρο της πόλης το κινητό της τηλέφωνο καθώς και την αστυνομική της ταυτότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρία άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα ανάμεσά τους και 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης και Προσωρινής Κράτησης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης καθώς και 4 αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών για το αδίκημα της κλοπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.