ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άντρας που «μπούκαρε» σε κατάστημα και άρπαξε ένα κρουασάν

Το συμβάν έγινε σε κατάστημα που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άντρας που «μπούκαρε» σε κατάστημα και άρπαξε ένα κρουασάν

Συνελήφθη ο άντρας που μπήκε το απόγευμα της Δευτέρας με κατσαβίδι σε κατάστημα καφέ – ψιλικών για να αρπάξει ένα… κρουασάν.

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 19.30 σε κατάστημα take away που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εγνατία. Ο άντρας φέρεται να πήρε το προϊόν από το ράφι του καταστήματος και όταν του ζήτησαν να πληρώσει έβγαλε ένα κατσαβίδι και απείλησε τον ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί που συνέλεξαν μαρτυρίες από το προσωπικό του καταστήματος, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 53χρονο λίγη ώρα μετά το συμβάν και να του περάσουν χειροπέδες. Στην κατοχή του βρέθηκε και το κατσαβίδι που φέρεται να χρησιμοποίησε για να απειλήσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.