ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή καλωδίων από επιχείρηση

Οι δράστες πιάστηκαν στα «πράσα»

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή καλωδίων από επιχείρηση

Τρεις άνδρες ηλικίας 51, 41 και 22 ετών, πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν καλώδια και τμήματα από το λεβητοστάσιο καθώς και τον υποσταθμό παραγωγής ρεύματος σε εγκαταστάσεις επιχείρησης στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί των διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν ενημερώθηκαν από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για περιστατικό κλοπής προχώρησαν στον εντοπισμό και στην αυτόφωρη σύλληψη των τριών ημεδαπών.

Οι τρεις άνδρες αρχικά κατέστησαν μη λειτουργικό το σύστημα συναγερμού – καταγραφής εικόνων της επιχείρησης και στη συνέχεια εισήλθαν στους χώρους της για να προχωρήσουν στην κλοπή.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες προσέγγισαν τον στόχο τους με κλεμμένο όχημα, το οποίο είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκε κουλούρα από λευκό καλώδιο που αφαιρέθηκε νωρίτερα από την προαναφερόμενη επιχείρηση και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.