
Οι Βούλγαροι γονείς του 11 μηνών βρέφους που το άφησαν μόνο του σε μπαλκόνι σπιτιού στη Θεσσαλονίκη να κλαίει, υποστηρίζουν πως το έκαναν επειδή το σπίτι δεν είχε ρεύμα και έκανε πολλή ζέστη.
«Η πολυκατοικία που μένω, δεν έχει ρεύμα και δεν έχει καθόλου κλιματισμό. Εγώ το έβγαλα στο μπαλκόνι το παιδί για να πάρει λίγο αέρα. Μέσα είχε πολλή ζέστη και υπήρχε πρόβλημα. Το ξέραμε ότι κλαίει αλλά τι να κάνουμε; Έχει πολλή ζέστη μέσα στο σπίτι, αν δεν έχει ρεύμα δεν έχει τίποτα. Έχω 4 παιδιά. Εγώ το αγαπάω πολύ το παιδί μου» λέει ο πατέρας του, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
«Δεν κλείσαμε την πόρτα. Το μωρό έκλαιγε γιατί είχε πολλή ζέστη μέσα και ήθελε να πάει έξω» είπε ακόμα.
«Το σπίτι δεν είχε ρεύμα, ήταν πολύ ζεστό, δεν είχε κλιματιστικό και είχε κουνούπια. Μία ώρα το έβγαλα», λέει από την πλευρά της, η μητέρα του.
«Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Έχω τέσσερα παιδιά, είμαι μάνα. Δεν θα έκανα βλακεία με το κοριτσάκι μου.
Είπα συγγνώμη, δεν την έκλεισα εγώ την πόρτα, το παιδί την έκλεισε» συμπλήρωσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.