ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θεσσαλoνίκη: «Τον χτυπούσαν στο κεφάλι» λέει η μητέρα του 16χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» έπειτα από χτυπήματα που δέχθηκε από τους δύο δράστες

Θεσσαλoνίκη: «Τον χτυπούσαν στο κεφάλι» λέει η μητέρα του 16χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας

Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, με θύμα ξυλοδαρμού έναν 16χρονο που φορούσε ζακέτα του ΠΑΟΚ. 

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές σε ανακοίνωσή τους, πρόκειτα για δύο δράστες, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη.

Επιτέθηκαν δε και σε ακόμη ένα άτομο που έσπευσε να βοηθήσει τον ανήλικο.

Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» έπειτα από χτυπήματα που δέχθηκε από τους δύο δράστες.

Οι Αρχές παράλληλα αναζητούν το δευτέρο άτομο το οποίο συμμετείχε στην επίθεση.

Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου

Στο πλευρό του παιδιού βρίσκεται η μητέρα του η οποία ξέσπασε με δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν του μίλησαν καν, αμέσως άρχισαν να τον κυνηγάνε λόγω της μπλούζας, του φώναζαν, κάποια στιγμή του έβαλαν τρικλοποδιά, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον βαράνε στο κεφάλι, στον ώμο… Το παιδί μου έβαλε τα χέρια κάλυψε το πρόσωπό του και το κεφάλι για να μη χτυπηθεί περισσότερο», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.