ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 30χρονο για διακίνηση παράνομων αλλοδαπών

Το όχημά του ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 30χρονο για διακίνηση παράνομων αλλοδαπών

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 30χρονου με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος εμπλέκεται σε μεταφορά παράνομων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (κόμβος Κερδυλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίσθηκαν 5 Ιρακινοί, εκ των οποίων τέσσερα ανήλικα, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.