ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο που είχε ληστέψει τρία καταστήματα στη Καλαμαριά

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 42χρονο που είχε ληστέψει τρία καταστήματα στη Καλαμαριά

Συνελήφθη 42χρονος που μέσα σε λίγες μέρες είχε ληστέψει 3 καταστήματα στη Καλαμαριά .

Πρόκειται για 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (30-06-2023) το απόγευμα στην Καλαμαριά, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς , με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 18-06-2023 έως 30-06-2023, εισήλθε σε τρία καταστήματα (2 καταστήματα ψιλικών και 1 ίντερνετ καφέ) της Καλαμαριάς και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό των 1.155 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 αεροβόλο πιστόλι, 1 κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια, 4 αμπούλες αερίου, χρηματικό ποσό, καθώς και ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των έκνομων πράξεων. Επιπλέον κατασχέθηκε 1 δίκυκλο ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.