ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θλίψη στη Ρόδο: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο δυστύχημα (φωτό)

Το δίκυκλό του συγκρούστηκε με ταξί

Θλίψη στη Ρόδο: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο δυστύχημα (φωτό)

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Κυριακής (25/09) στη Ρόδο ένας 24χρονος, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με ταξί στο 29ο χιλιόμετρο Ρόδου- Λίνδου, στο ύψος του δρόμου που οδηγεί στα Στεγνά.

troxaio-rodos

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7:15 το πρωί της Κυριακής υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες με την έρευνα να διεξάγεται από την Τροχαία Ρόδου. troxaio-rodos3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος είναι ο 23ος νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στα Δωδεκάνησα από τις αρχές του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.